tiistai 16. syyskuuta 2008

Tällaista tällä kertaaMahtaako se sittenkään olla ahven?
Paikallinen postimopo muistuttaa yllättävän paljon kangasalalaista vastinettaan, mutta kulkee reippaasti paremmin. Yläastetermein "alamäkeen ainakin kahtasataa" :D
Thai Food Preparation -kurssin kunniaksi kävimme paikallisella aamiaisella ja kuten kuvasta näkyy, kelalla oltiin.


6 kommenttia:

Klaudia kirjoitti...

Näkyykö viimeisessä kuvassa kenties paljon tuntoja herättänyt Koulupuku?

j0rse kirjoitti...

The Koulupuku kaikkine hienouksineen on nähtävillä myös kuvassa numero kaksi. Samaisessa kuvassa näkyvät myös irvokkaat kenkäni, jotka eivät ihan täytä laadukkaan opinahjomme vaatimuksia. Pitikin lähtee tänne asti kapinoimaan auktoriteettia vastaan. :D

Anna kirjoitti...

Voikun mä en meinaa kestää. Toi koulupuku on niin ihana. Mikko mä pyydän, pliiis, käytä sitä iloksemme tammikuussa. Edes yksi päivä! Olisit kampuksen söötein mies :)
Kiva seurata eloasi täällä, enjoy!

Eki kirjoitti...

Annan kommenttiin haluaisin jatkaa sen verran, että koulupuku olisi syytä vetää päälle vasta helmikuussa, jotta en jää tästä ilosta paitsi :)

Anna kirjoitti...

No okei, tehdään kompromissi.
Mikko, pidä koulupukua koko kevätlukukausi. Eiköhän se ole kohtuullista, oot kuitenkin siihen niin tottunut, tuntuu sitten paluu arkeen helpommalta!

j0rse kirjoitti...

Pyhästi lupaan pukeutua koulupukuuni koko kevätlukukauden, mutta voitteko jo ilmoittaa et missä vaiheessa tuutte sitä Tampereelle ihastelemaan? Kalenteri alkaa kevään osalta olla jo aika täynnä, enkä aio Jyväskylässä kovin usein vierailla. Viimeks just elokuussa kun kävin.